linnp

Första riktiga doppet!

Publicerad 2012-05-25 20:09:01 i Allmänt,

Har varit med Gisela och kira och badat med hundarna idag. Kan säga att tyson inte är en bad kruka :) Jag var ju också tvungen att gå i och det var faktiskt inte så farligt kallt. Blir nog några dopp i sommar iaf trots att jag är en bad kruka :P
Tyson gillade att bada :)
Simma var han med duktig på :)
Som sagt han gillar vattnet
Sen hade vi en liten badkruka ibörjan men hon var i några gången så kallar henne inte badkruka längre :)

Helgen!

Publicerad 2012-05-21 21:49:09 i Allmänt,

Ska sammanfatta helgen lite kort var ju som sagt lång helg :) Torsdagen blev lugn. Fredagen spenderade jag i tuna hos mor och far då Joacim var i tysklan. Lisa och Oliver kom dit så det blev att grilla och lite och på kvällen blev det fotboll i västervik :) Lördagen vart det jobb och mat hos mamma och pappa igen ocj slutligen söndagen då vart det att åka på rally i gränna :) Varmt och skönt brännde mig lite i ansiktet. Det var min hleg det :)
Och nu är det inte lång tid kvar i skolan bara tre veckor. två och en halv för mig då jag börjar jobba lite den sista veckan. Sen är det sommarjobb som gäller efter det börjar äntligen skolan ordentligt :) och jag trivs jätte bra på skolan nu det käns riktigt bra :)
Nu ska jag snart gå och lägga mig får se om det blir något BB :P
Ha det bra!

Lång helg :)

Publicerad 2012-05-16 13:48:11 i Allmänt,

Blev en kort dag i skolan idag. Slutade vid lunch då dom stängde skolan och alla slutade :)
När jag kom hem tog jag med mig tyson ut på en promenad på 4,23 km ganska skönt faktiskt och inte nog med det så ska jag köra en timmes zumbapass ikväll. Det är ju lång helg med hela 4 dagar :) skönt. På ett vis vill jag att det ska vara höst då jag börjar plugga ordentligt ska bli skönt att komma igång ska gå gå inriktning häst ska bli kul faktisk :) Nu ska jag ta att dammsuga av här hemma och laga mat med. Chicken nuggets ris och bea eller söt sur sås blir det :)


Hade en bra dag i skolan. Vi spelade Kubb
.
Promenaden :)

Söndag den 13 maj

Publicerad 2012-05-13 17:18:21 i Allmänt,

Ja då var denna helg snart över har väl inte hänt så mycket. Igår blev det jobb sen bara ta det lungt. Idag var det öppet hus på skolan så var där ett tag och gick runt ocg visade mamma och pappa lite bland annat vad jag kommer sysla med i höst :) sen blev det jobb idag med. Nu sitter jag och kollar på tv reprisen av djunglens drottning. ska snart gå ut med tyson med. Är ju rätt bra väder ute med :) Skönt att solen lyser igen :)
Ha det bra!

Helg!

Publicerad 2012-05-04 20:29:01 i Allmänt,

Varit en kort och lugn vecka i skolan skönt det ibland.. Igår blev det ett Zumbapass mycket skönt att röra på sig och vad roligt det är :) Imorgon blir det Kalmar först ett stopp i Oskarshamn och plocka upp syster :) Men nu blir det att äta paj och mys i soffan med Joacim och en film blir det med :)
Ha det bra!

Balkong mys!

Publicerad 2012-05-02 18:15:28 i Allmänt,

Efter en lång helg har nu skolan satt igån igen :) Lite segt var det allt att gå upp idag på morgonen men det gick :) Helgen har varit lugn. Valborg blev en snabb sväng ut till krön. Och det var verkligen en snabb sväng en kvart max en halv timma var vi nog där. Åkte hem till Jocke mamma och pappa istället dom eldade lite så satt där ett tag och tyson sprang runt och lekte med andra hundar :) det tyckte han var kul.
Just nu sitter vi på balkongen och bara myser dock är det ingen sol här tyvärr men det är varmt ändå :) men njuter av att bara höra massa fågelkvitter och allt annat ljud. Tyson ligger och sover på sin madrass. Ska snart ut på en promenad med honom :) Hoppas ni har haft en bra dag :)
Ha det bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela